Als je een boek hebt besteld bij Vereniging Moederland, is het belangrijk om te weten wat de retourvoorwaarden zijn voor het geval dat het boek niet aan je verwachtingen voldoet of beschadigd is aangekomen. Bij Vereniging Moederland bieden wij onze klanten een transparant retourbeleid aan om het retourproces zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

Je hebt bij Vereniging Moederland het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling het boek zonder opgaaf van reden te retourneren. Het boek moet in goede staat zijn en in de originele verpakking zitten. Het volledige aankoopbedrag wordt terugbetaald, exclusief de verzendkosten die je hebt betaald voor de levering. De kosten voor het retourneren zijn voor jou als klant.

Als het boek beschadigd of defect is aangekomen, kun je contact opnemen met onze klantenservice om het probleem op te lossen. In de meeste gevallen zullen wij de kosten van de retourzending vergoeden en het boek kosteloos vervangen of het aankoopbedrag terugbetalen. Onze klantenservice (Tjebbe) staat altijd voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen met je bestelling. U krijgt altijd binnen 72 uur een voorstel.

Bij Vereniging Moederland vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en daarom streven wij ernaar om het retourproces zo soepel en klantvriendelijk mogelijk te maken. Lees voor het retourneren van je bestelling altijd goed onze retourvoorwaarden door om onnodige kosten en vertragingen te voorkomen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Vereniging Moederland
email: tj.ypma@kpnmail.nl 
tel: 06 2853 4845
kvk-nummer: 5842 8321